Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD09.088.png

GBPUSD

İngiltere MB’nın 7 yıl aradan sonra ilk faiz indirimine gitmesinin ardından Banka üyeleri daha fazla genişlemeye gidilebileceği yönünde açıklamalar yapmaya devam ediyor. Banka’nın politika yapıcısı Ian McCafferty, ekonominin kötüleşmesi durumunda faizlerin daha da indirilebileceğini söyledi. McCafferty, referandumdan, AB'den ayrılma kararı çıkması sonrası ekonominin buna nasıl bir tepki verdiğine dair hâlâ kısıtlı bilgi olmasından dolayı para politikasına daha kademeli bir yaklaşım ele alınması gerektiğine inandığını söyledi. Öte yandan bugün İngiltere tarafında Haziran ayı imalat ve sanayi üretimi açıklandı. Sanayi üretimi beklentilere paralel olarak aylık bazda yüzde 0.1, yıllık bazda ise yüzde1.6 artış, imalat üretimi ise piyasa beklentilerinin altında aylık yüzde 0.3 daralırken, yıllık bazda yüzde 0.9 artış kaydetti.

1.3000 desteğini kıran paritede satış hareketi devam ediyor. 1.2960 seviyesi günün kalanında paritenin yönü açısından son derece önemli olacak. Bu seviyenin altında kalınması halinde 1.2930 ve 1.2900 seviyeleri görülebilir. Yükselişlerde ise 1.3000 ve 1.3030 takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!