Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD.09.02.png

EURUSD

Almanya’da açıklanan ticaret dengesi rakamları Aralık ayında beklentilerin altına kalsa da 2016’nın geneline baktığımızda rekor ticaret fazlası olduğu görülüyor. Son zamanlarda Trump yönetiminin sık bir şekilde gündeme getirdiği bu dengesizlik veri sonrası yeniden odakta. ABD yönetimi Euro’nun Almanya için fazla değersiz olduğu eleştirilerine karşı Avrupa Merkez Bankası’nın para politikasına etkileri olmadığını ve bu politikaların Avrupa’nın geneli düşünülerek şekillendiğini belirtmişti. Veri açısından sığ bir hafta olması nedeniyle gündem genel anlamda politik riskler üzerinden şekilleniyor.

Kurda teknik olarak ise hareketin 1.07 direncine yakın seyrettiğini görüyoruz. 1.07 seviyesinin üstünde kapanışlar görmemiz halinde 1.0730-1.0750-1.0770 dirençlerinde hareket hız kesebilir. Satıcılı seyirde ise 1.0650-1.0600 güçlü destek seviyeleri olarak karşımıza çıkıyor. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!