Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD.09.02.png

ALTIN

Değerli metal dün yaşanan yükselişin ardından bugün hafif satıcılı bir seyir izliyor. Trump’ın politikalarına dair endişeler ile yatırımcıların altın cinsinden borsa yatırım fonlarına(ETF) olan talebinin artması, değerli metalin son üç ayın en yüksek seviyesine yakın fiyatlanmasına neden oluyor. Diğer taraftan ABD 10 yıllık tahvil faizlerinin 2,40’ın altında fiyatlanmaya devam etmesi altın fiyatlarına destek olan önemli etken durumunda.

Teknik olarak baktığımızda yükseliş trendi içerisindeki hareketine devam eden değerli metalin, 1245 dolar direncinin üzerinde kalıcı olması durumunda 1260 dolar hedefli fiyatlamalar görebiliriz. Olası geri çekilmelerde ise 1235 dolar seviyesi ilk destek olarak karşımıza çıkıyor. 1235’in aşılması durumunda 1227 dolar yükselişe destek olabilecek önemli seviye olarak takip edilmeli.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!