Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD09.01.png

GBPUSD

İngiltere Başbakanı May, hafta sonu yaptığı açıklamalarla hükümetin önceliğinin Avrupa ortak pazarında kalmak olmadığını yeniden gösterdi. May önceliğin sınırlar ve yasam üzerinde kontrol olduğunu ifade ederken önümüzdeki haftalarda Brexit ile ilgili detaylı planları parlamentoda paylaşacağını ifade etti. AB bütçesine katkı yaparak ortak pazara erişim olabileceğini ifade eden İngiltere hükümeti için işgücünün serbest dolaşımına izin verilmediği sürece ortak pazarda kalmak şu an için pek olası gözükmüyor.

Kurda buna bağlı olarak yeni haftada yoğun satış baskısı ile son 10 haftanın en düşük seviyesi 1.2120 seviyesi test edildi. Kurda toparlanmalarda öncelikle 1.22 seviyesinin aşılması gerekiyor. 1.2230-1.2270 seviyeleri hareketin devamında direnç olarak takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise 1.2120 desteğinin altında 1.2080 seviyesi güçlü destek konumunda. Bu seviyenin altında satış baskısı hızlanacaktır

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!