Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD08.11.png

GBPUSD

Bugün açıklanan verilere göre İngiltere’de imalat üretiminin Eylül ayında yüzde 0,6 artış ile beklentileri aştığı görülüyor. 5 ayın zirvesini yapan imalat üretimi ilk aylardaki zayıflığa bağlı olarak 3. Çeyrekte yüzde 0,9 geriledi. Toplam sanayi üretimine baktığımızda ise yüzde 0,4 gerileme var. Enflasyon etkilerinin ise birçok üründe tüketiciye yansıması endişe yaratıyor. Kurda ise ABD başkanlık seçimleri öncesinde hareket 1,2400 bölgesinde konsolide olmuş vaziyette. Geçtiğimiz hafta piyasaların Clinton hakkında yeniden açılan FBI soruşturmasıyla yükselen Trump riski, anket sonuçları ve artan Clinton zaferi ihtimalleriyle şimdilik durulmuşa benziyor.

Kurda yukarı yönlü harekette Trump’ın ön plana çıkması halinde 1,2550 seviyesinin üstünde kalınması 1,2680 seviyesine doğru tırmanışı beraberinde getirebilir. Kurda geri çekilmelerde 1,2380 seviyesinin altında 1,2280 -1,2200 önemli destek seviyeleri olarak takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!