Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD07.099.png

EURUSD

Dün ABD ISM hizmet PMI verisinin beklentilerin bir hayli uzağında kalması ile parite 1.1200 seviyesinin üzerine yerleşti. Bugün ise veri akışı bakımında sakin bir gün geçiriyoruz. Yarın Avrupa MB’nın para politikası kararları takip edilecek. Banka’nın politikada herhangi bir değişime gitmesi beklenmiyor. Brexit’e rağmen bölge ekonomisinin sağlam duruşu bu kararın alınmasında en büyük etken. Fakat 2016 ve 2017 yılına ait büyüme ve enflasyon beklentilerinde aşağı yönlü revizyon görebiliriz.

Paritede yatay bir seyir takip ediyoruz. 1.1260’ın geçilmesi durumunda 1.1280 ve 1.1300 seviyeleri gündeme gelebilir. Satıcılı seyir için ise öncelikle 1.1230 desteğinin kırılması gerekiyor. Buranın altında  1.1200 ve 1.1180 seviyeleri destek olarak takip edilebilir. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!