Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD.06.02.png

GBPUSD

İngiltere’nin AB tek pazarına üyeliği gözden çıkarılmasıyla İskoçya’da yeniden bir bağımsızlık referandumu gündeme geldi. İskoçya’da 2014’te Birleşik Krallıktan ayrılmak için yapılan referandumda 10 puanlık bir marjinle kalınmasına karar verilmişti ancak İskoçya’nın çoğunluğunun AB’de kalmak istemesi bu referandumda farklı sonuçlar yaratabilir. Bir yandan da İngiltere parlamentosunda 50. maddenin yürürlüğe konabilmesi için hazırlanan yasa tasarısı görüşülmeye devam ediyor. Hükümetin parlamentoda ufak bir farkla çoğunluğa sahip olması yasa tasarısını şu anki haliyle geçirilmesini de zorlaştırabilir. Nihai oylamanın ise 8 Şubatta yapılması planlanıyor.

Kurda ise yukarı yönlü harekette 1.2500-1.2530-1.2570 dirençleri takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise 1.2450 ve 1.2400 seviyeleri güçlü destek konumunda.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!