Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD05.099.png

GBPUSD

Hafta sonu açıklamalarda bulunan İngiltere Başbakanı Theresa May, birlikten ayrılmak için yapılan çalışmaların bu hafta kamuoyuna açıklanacağını ifade etti. Uzun süredir belirsizliğini koruyan sürecin nasıl yönetileceğine dair birçok ipucu yakalanabilecek olan açıklamalarla paritedeki hareketlilik yükselebilir. Ayrıca Brexit’in ardından ekonomik görünümde korkulduğu kadar bozulmaların yaşanmadığını ifade eden May İngiltere ekonomisinin tamamen düze çıkmadığını fakat büyük gelişmelerin yaşandığını dile getirdi. Ağustos ayı hizmet PMI rakamında ise beklentilerin üzerinde 52.9 olarak gerçekleşti. İngiltere için PMI rakamlarındaki toparlanma dikkat çekici düzeyde.

Paritede ise yükseliş hareketi önemli bir dirence yakın seyrediyor. 1.3370 tepesinin üzerine geçmekte zorlanan hareketlilik bir süre daha sakin kalmayı tercih edebilir. Yükseliş hareketinin biraz olsun ivmesinin yitirdiği paritede görülebilecek geri çekilmeler 1.3290 ve 1.3250’ye kadar devam edebilir. Sert yükselişlerde ise 1.3480 seviyesi bizler için güçlü dirençler arasında yer alıyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!