Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDDaily05077.png

EURUSD

Yeni haftada paritenin 1.11 seviyesinin üzerinde kalma çabası içerisinde olduğunu takip ettik. Geride kalan günde bu seviyenin üzerindeki yerini sağlamlaştırmaya çalışan hareketlilik 1.1150 seviyesini aşmaya çalıştı. Eğer yükseliş devam ederse paritedeki bir sonraki durağımız 1.1180 – 1.1200 aralığı olarak gözüküyor.

Geri çekilmelerde ise 1.1100’ın altında kalınması düşüşü 1.1050 ve 1.1000 seviyelerine kadar devam ettirebilir. Son günlerde volatilitenin azalmış olması paritedeki sakinliğin devam edeceği anlamına gelmiyor olabilir. Brexit sürecinin nasıl devam edeceği hala sonuca bağlanmış değil. Yaşanacak her gelişme yeniden piyasaları etkileyebilecek öneme sahip olabileceğini düşünüyoruz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!