Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD05.01.png

GBPUSD

İngiltere’de AB büyükelçisinin hükümetin müzakere planlarını eleştirerek görevden görevinden istifa etmesiyle Brexit planları hakkındaki kuşkular yeniden gün yüzüne çıkmıştı. Bugün ise büyükelçinin görevine daha öncesinde Dışişlerinde çalışmış Tim Barrow atandı. Önümüzdeki günlerde İngiltere Başbakanı May’in Mart 2017’de başlaması planlanan müzakereler öncesinde parlamentoda Brexit planlarını paylaşması gerekiyor. Hükümet üzerinde planlarla ilgili baskı artarken parlamentoda tatmin edici bir açıklama olması önemli. ABD tarafında ise Aralık ayı imalat dışı PMI verisi kuru yeniden hareketlendirebilir.

Kurda teknik olarak baktığımızda ise 1.23 seviyesinin altına sarkan harekette 1.2270-1.2230-1.2200 seviyeleri destek olarak takip edilebilir. Kurda harekette toparlanmalarda ise 1.23 seviyesi aşılırsa 1.2350-1.2400 seviyeleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!