Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD04.100.png

GBPUSD

Yeni haftaya İngiltere Başbakanı May’in Brexit açıklamaları ile başlangıç yapmıştık. 2017 Mart ayında birlikten ayrılma sürecinin başlayacağını dile getiren May’in ayrılık süreci hakkında yorum yapmaması piyasalardaki belirsizliği ve güvensizliği artırdı. Bu gelişme ile değer kaybetmeye başlayan sterlinde kan kaybı sürüyor. Gün içerisinde açıklanan inşaat PMI’ın da durduramadığı bu düşiüş doların değer kazanımıyla daha da derinleşmiş durumda. Brexit referandumunun ardından dönüşün geldiği 1.2800’i de geçen hareketlilikte baskı devam edebilir. 1.2800’in yeniden üzerine geçmediğimiz sürece düşüşün devam edebileceği paritede 1.2670 ve 1.2640 tepki alımlarının gündeme gelebileceği önemli seviyeleri gösteriyor.

Toparlanmanın yeni yükselişlere dönüştüğünü söyleyebilmemiz içinse hareketliliğin 1.2870 – 1.2900 seviyelerine doğru ilerleyişine şahit olmamız gerek.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!