Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT04.100.png

BRENT PETROL

Petrol piyasalarındaki olumlu havanın etkisiyle fiyatlamalardaki yukarı yönlü seyir devam ediyor. Bugün İran Petrol Bakanı Zanganeh, OPEC üyesi olmayan petrol üreticilerinin işbirliğinin petrol fiyatlarının istikrarında önemli rol oynayacağını söyledi. Birlik içi anlaşmanın sağlanması ile Kasım ayındaki toplantı sonrası Rusya ve Meksika’nın da üretim kısma kararına katılması bekleniyor.

Teknik olarak ise 50 dolar üzerinde fiyatlanan Brent petrolün gün içerisinde 51 dolar denemesi yaptığını görüyoruz. Hareketlilik günün kalanında bu seviyenin üzerinde devam ederse 51.30-51.50-51.80 seviyeleri görülebilir. Aşağı yönlü fiyatlamalarda ise 50.75 desteği kırılırsa 50.50-50.30-50.15 seviyeleri takibimizde olacak.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!