Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD31.088.png

EURUSD

Bugün açıklanan rakamlara göre Euro Bölgesi’nde enflasyon Ağustos ayında yüzde 0.2 artış kaydetti. Çekirdek enflasyon ise yüzde 0.9’luk piyasa beklentisinin altında yüzde 0.8 artış gösterdi. ABD tarafında ise ADP tarım dışı istihdam rakamları takip edildi. Veri 175 bin kişilik beklentinin hafif üzerinde, 177 bin kişi olarak açıklandı. Öte yandan Avrupa MB Başkanı Mario Draghi, aylık 80 milyar euro tutarındaki varlık alım programına Yunan devlet tahvillerinin dahil edilmesi konusunda şu ana kadar net bir takvim bulunmadığını söyledi. Draghi, Yunanistan’ın programa dahil edilebilmesi için öncelikle Avrupa MB’nın borç sürdürülebilirlik analizinden geçmesi gerektiğini belirtti.

Teknik olarak ise parite gün içerisinde test ettiği 1.1130 desteğinin bir miktar üzerinde fiyatlanıyor.  Aşağı yönlü hareketin devam edebilmesi için öncelikle 1.1130 desteğinin kırılması gerekiyor. Hareketlilik bu seviyenin altına sarkarsa 1.1100 ve 1.1075 seviyeleri görülebilir. Yükselişlerde ise 1.1160 seviyesi yukarı yönlü geçilirse 1.1200 tekrardan gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!