Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD31.055.png

GBPUSD

Paritede son derece sert fiyat hareketlerinin olduğu bir gün geçiriyoruz. Brexit etkisi paritede kendini göstermeye devam ediyor. Yapılan son ankette AB yanlıları ve AB’den ayrılmak isteyenlerin arasındaki farkın kapandığını görüyoruz. OBR’nin anketine göre AB’den ayrılmak isteyenler yüzde 46’ya çıkarken, AB’de kalmak isteyenlerin oranı ise yüzde 51’e geriledi. Şirketin son yaptığı ankette aradaki farkın yüzde 13, bu ankette ise yüzde 5’e gerilemesi dikkat çeken noktalardan biri oldu. Diğer önemli gelişme ise Başbakan David Cameron ve Londra yeni Belediye Başkanı Sadık Han’ın İngiltere’nin AB’de kalması için güçlerini birleştirmesiydi. Cameron yaptığı açıklamada, Sadık han ile çoğu konuda anlaşamadıklarını ancak İngiltere’nin AB’de kalması konusunda hemfikir olduklarını belirtti.

Teknik olarak ise 1.4570 seviyesine kadar gerileyen parite, gelen tepki alımları ile yükselişine devam ediyor. 1.4675 direnci aşılırsa yükseliş, önce 1.4700, sonrasında ise 1.4725 seviyesine doğru devam edebilir. Geri çekilmelerde ise 1.4600 desteği kırılırsa 1.4570 gündeme gelecektir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!