Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD.31.01.png

GBPUSD

İngiltere’de tüketici kredilerindeki artışta büyük ölçüde yavaşlama görüldü.  Veri, İngiltere ekonomisinin yakıtı olan tüketici harcamalarındaki azalmanın önümüzdeki dönemde yavaşlayacağı öngörülerini kuvvetlendirdi. Bunun yanı sıra hükümet aleyhine sonuçlanan 50. Madde kararı sonrası parlamentoya sunulan yasa tasarısı da bugün görüşülmeye başlandı. Yasa tasarısıyla beraber hükümet planlanıldığı üzere Mart 2017’de AB’den çıkış için müzakereleri başlatabilecek.

Kurda ise geri çekilen dolar endeksiyle toparlanmayı beraberinde getirdi. 1.2500 direncine doğru hareketlenen kurda bu seviyenin üstünde kapanışlar görmemiz halinde 1.2550-1.2600 seviyeleri takip edilebilir. Olası geri çekilmelerde ise 1.2470 ve 50 günlük hareketli ortalamaya denk gelen 1.2400 bölgesi güçlü destek konumunda. 1.2400 altında satıcılı seyir hızlanabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!