Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT1616.png

BRENT PETROL

Dün ABD’den açıklanan ham petrol stoklarının beklentilerin altında kalmasıyla birlikte Brent petrolün yüzde beşlik artış göstererek yükselişini ikinci gününe taşıdığını görmüştük. Bugün ise Dolar Endeksindeki toparlanmanın da etkisiyle gelen kar satışları ivmeyi terse çevirmiş durumda. Öte yandan gün içerisinde JP Morgan’ın Brent ve WTI petrollerinin 2017 sonu tahminini yükselterek 62 dolar yapması petrolde uzun vadede toparlanmanın devam edeceği beklentilerini güçlendiriyor.

Teknik olarak baktığımızda Brent petrolde 50,00 desteği oldukça önemli. 50,00 doların altında kalıcılık sağlanması durumunda geri çekilmenin 49,40 desteğine kadar devam ettiğini görebiliriz. Olası toparlanmalarda ise ilk direnç seviyesi 51,00 seviyesi, 51,00’ın üzerinde fiyatlamalar ile birlikte 52,00 dolar seviyesinin önü açılabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!