Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD30.055.png

GBPUSD

Geride kalan haftanın son işlem gününde açıklamalarda bulunan Fed Başkanı Yellen gelecek aylarda faiz artışının gelebileceğinin sinyallerinin verirken paritedeki hareketlilik de yükseldi. Son günlerde Sterlin’in Brexit ihtimallerinin uzaklaşmasıyla değer kazanmaya başladığını biliyoruz. Dolardaki değer kazanımı nedeniyle yükselişi biraz olsun sınırlanan paritede gün içi hareketlilik genel anlamıyla 1.4600 seviyesinin üzerinde kalmaya yönelik olduğu söyleyebiliriz. Kısa vadede yakalanılan düşüş trendini zorlayan hareketlilik, eğer gerekli ivmeyi yakalayabilirse ilk olarak 1.4660 – 1.4680 aralığında dinlenecektir. Hareketin devam etmesi halinde ise paritenin bir sonraki durağı 1.4710 – 1.4730 aralığı olacak.

Geri çekilmelerde ise 1.4600’nın altında kalmamız ile birlikte sert satışlar görebiliriz. İlk etapta 1.4550’ye kadar gerileyebilecek olan paritede düşüş 1.4500 desteğine kadar devam edebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!