Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD30.11.png

GBPUSD

Bugün İngiltere’den finansal istikrar raporu açıklandı. Raporda İngiltere’nin AB’den çıkışının ve ABD seçimlerinin yarattığı zorlukların yanı sıra bir çok küresel risklere yer verildi. Bu küresel riskler arasında Çin ekonomisinin büyümesinin büyük çoğunlukla krediye bağımlı olduğu , gelişmekte olan ülkelerdeki riskli varlıklardaki değer kaybı ve hali hazırda düşen dünya ticaret hacminin korumacı politikalarla daha da düşme riskinin finansal istikrara açısından ciddi risk unsurları olarak sıralanmış. Rapor sonrasında açıklama yapan MB Başkanı Carney AB’den ayrılış sürecindeki belirsizliklerin bir an önce giderilmesi gerektiğini söylerken ilk defa resmi olarak yeni ticari anlaşmalar yapılana kadar tampon görevi görecek bir yapı oluşturulması gerektiğini ifade etti.

Kurda ise hareket 1.2500 desteğinin üstünde fiyatlanıyor. Toparlanmanın devamında 1.25 direncinin aşılması önemli. Bu seviyenin kırılması halinde 1.2550 -1.2600 seviyeleri direnç olarak çalışabilir. Satıcılı seyirde ise 1.25 desteğinin altında 1.2450 -1.2400 seviyeleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!