Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD03.066.png

EURUSD

Paritede ABD’den gelen istihdam verileri büyük hareketliliğe yol açtı. Hızlı bir şekilde 1.1200’nin üzerine ulaşan hareketlilik 1.1300 seviyelerinin üzerinde kalıcı olmaya çalışacak gibi gözüküyor. 1.1360 yukarı yönlü hareketin devamında ilk durak olarak takip edilebilir. ABD verilerinin çok kötü geldiği açıkça ortada 1.1250 seviyesinin üzerindeki yükseliş ivmesinin korumakta zorlansa da verinin etkisi önümüzdeki haftada da hissedilmeye devam edilecektir. Fed’in faiz artırım ihtimallerine direk etki edecek kadar önemli sayılan istihdam rakamlarındaki şok değişim piyasalarda yankı bulmaya devam edecek. 1.1350’nin üzerinde ise 1.1400 seviyesi hayli kritik gözüküyor.

Görülebilecek geri çekilmelerde de aşılan dirençler destek olarak çalışabilir. Eğer hareketlilik 1.13’ün altında kalmaya devam ederse 1.1280 seviyesi tepki alımlarının görüleceği önemli bir seviye olarak gözüküyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!