Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT03.066.png

BRENT PETROL

Dünkü Viyana toplantısı sonrası petrol fiyatlarında bugün sakin bir gün geçiriyoruz. Viyana’dan ortak bir karar çıkmamasına karşın özellikle Suudi Arabistan ve İran’lı yetkililerin toplantı hakkında yaptığı pozitif değerlendirmenin piyasalar tarafından olumlu karşılandığını söyleyebiliriz. Bugün Rusya tarafından önemli açıklamalar geldi. Rusya Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovich, dün Viyana'da yapılan OPEC toplantısından çıkan sonuçların global piyasada petrol fiyatlarına her hangi bir etkisi olmayacağını söyledi. Rusya Enerji Bakanı Aleksandre Novak ise 2016 yılı petrol tahminlerinin değişmediğini belirterek, 40-50 dolarlık fiyat tahminlerinin korunduğu ifade etti.

Teknik olarak ise günün kalanında alıcıların kendini tekrar göstermesi durumunda 50.00 seviyesi takibimizde olacak. Günlerden bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlanamadığını görüyoruz. 50.20 ve 50.50 alış hareketinin hızını artırması durumunda hedeflenebilir. Geri çekilmelerde ise 49.60 desteği kırılırsa 49.30 ve 49.00’u takip edeceğiz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!