Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD03.11.png

EURUSD

Kurda hareket dolar ile beraber yön bulmaya devam ediyor. Veri akışına baktığımızda ABD'de geçtiğimiz hafta işsizlik haklarından yararlanmak için başvuranların sayısı 7 bin kişi artış göstererek 265 bin ile beklentilerin üstünde gerçekleşti. Ancak buna karşılık süregelen işsizlik hakları başvurusu ise 2.03 milyon ile 2000 yılının Haziran ayından beri görülen en düşük rakama ulaşması pozitif bir görünüm ortaya koyuyor. Tarım dışı üretkenlik ise son iki yılın en hızlı artışını gösterdi. Açıklanacak PMI verileri de kurda hareketliliği artırabilir. Geride bıraktığımız günde FOMC toplantısının ise Fed vadelilere göre Aralık ayı faiz artırımı ihtimallerini değiştirmediğini görüyoruz. Aralık ayı ihtimallerinde yarın açıklanacak İstihdam raporu ve seçim sonuçlarıyla beraber oynaklık görebiliriz.

Kurda teknik anlamda baktığımızda ise 1.1100 üstündeki kazanımların korunamadığını görüyoruz. Gevşemenin devamında 1.1050 – 1.1020 -1.0980 seviyeleri destek olarak karşımıza çıkıyor. 1.1100 seviyesinin üstünde kapanışlar 1.1130- 1.1160 seviyelerini gündeme getirebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!