Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD29.11.png

GBPUSD

Bugün İngiltere’de muhafazakar partiden bir milletvekilinin notlarından çekilen fotoğraf hükümetin AB’den çıkış stratejisiyle ilgili ilk defa ipuçları veriyor.  Dün yaptığı konuşmada AMB Başkanı Draghi, Brexit sürecinden en çok İngiltere’nin etkileneceğini savunmuştu ancak hükümetin planları Avrupa tek pazarından olabildiğince yararlanmak en azından yeni anlaşmalar yapılana kadar tampon bir planın devreye girmesi yönünde. İngiltere MB Başkanı Carney de AB’den çıkılması ve yeni anlaşmalar arasında tampon görevi görecek bir planın uygun olacağını ifade etmişti.

Bu haberlerle beraber tırmanan kurda 1.25 seviyesi üzerinde göreceğimiz kapanışlar toparlanmayı hzılandırabilir. Alıcılı seyirde 1.2550 -1.2600 önemli direnç seviyeleri. Kurda hareket 1.2450 seviyesinin altına gevşerse 1.2400 -1.2350 seviyeleri gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!