Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRY28.077.png

USDTRY

Bugün yurt içinde Haziran ayı yabancı turist girişi sayısı açıklandı. Geçen yılın aynı ayına göre yüzde 40’ın üzerinde gerileyen yabancı turist sayısı, tarihinin en sert düşüşünü kaydetti. İlk 6 aydaki turist sayısı ise yüzde 28 azaldı. En büyük düşüş yüzde 93 ile uçak krizi yaşadığımız Rus turistlerde olurken, Rusya-Türkiye arasındaki ilişkilerin normalleşmesiyle Temmuz ayında toparlanma olabileceği belirtiliyor. ABD tarafında ise işsizlik haklarından yararlanma başvuruları 260 binlik beklentinin üzerinde 266 bin kişi olarak açıklandı.

Teknik olarak ise FOMC toplantısı sonrası 3.0080 seviyesine kadar gerileyen paritede yükselişler kalıcı olamıyor. 3.0100’in altında kalıcılık sağlanırsa 3.0050 ve 2.9950 seviyelerine doğru düşüş görülebilir. Yükseliş için ise 3.0200’nin geçilmesi gerekiyor. 3.0340 hareketin devamında gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!