Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD28.066.jpg

EURUSD

Paritede bugün hafif alıcılı bir görüntü takip ediyoruz. Gün içerisinde Avrupa MB Başkanı Mario Draghi, Sintra kentinde düzenlenen Merkez Bankacılığı Forumu’nda para politikasının uluslararası boyutu konulu bir konuşma yaptı. Draghi, dünya merkez bankalarının ortak sorunlarla mücadele için para politikalarını eşgüdümlü hale getirmeleri gerektiğini ve para politikasının uluslararası boyutunun, merkez bankalarını etkileyen ortak faktörlerin artması nedeniyle giderek daha da önemli hale geldiğini söyledi. ABD tarafında ise nihai birinci çeyrek büyüme verisi açıklandı. ABD ekonomisi birinci çeyrekte yüzde 1.0 olan piyasa beklentilerinin üzerinde yüzde 1.1’lik büyüme gösterdi. Kişisel tüketim ise birinci çeyrekte yüzde 1.5 ile yüzde 2'lik beklentinin altında arttı.

Teknik olarak paritenin 1.1100’in üzerinde kalıcılık sağlayamadığını görüyoruz. Destek olarak takip edeceğimiz seviye 1.1050. Bu seviyenin altındaki hareketlerde geri çekilme, 1.1000 seviyesine doğru devam edebilir. Yükselişlerde ise 1.1100 ve 1.1150 önemli seviyeler.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!