Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD28.12.png

GBPUSD

İngiltere’de artan mevduat hesapları tüketicilerin önümüzdeki dönem belirsizliklere karşı nakit depoladıklarını gösteriyor. Merkez Bankasının rekor düşük faiz oranlarına karşın mortgage onaylarında ise Kasım ayında yüzde 9 gerileme var. 2017’de yükselen enflasyon ve bozulan bir istihdam piyasasına bağlı olarak reel ücretlerde düşüş bekleniyor.

Kurda ise güçlü dolara bağlı satış baskısı hakim. Gün içerisinde 1.2200 desteğini test eden kur, bu seviyeye yakın seyrini koruyor. Kırılması durumunda 1.2170 seviyesi gündeme gelebilir. 1.2150 bu seviyenin altında güçlü destek olarak karşımıza çıkıyor . Kurda toparlanmalarda 1.2250-1.2300 dirençlerinde hareket hız kesebilir. Yukarı yönlü hareketin yeniden momentum kazanabilmesi için ise 50 günlük hareketli ortalamaya denk gelen 1.2350 bölgesinin üstünde kapanışlar görmemiz gerekiyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!