Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD28.11.png

GBPUSD

Hafta sonunda kaynak belirtilmeden gösterilen bir habere göre İngiltere MB Başkanı Carney, Avrupa tek pazarından çıkmadan önce bir geçiş dönemi öngörüyor. Carney’nin Brexit sürecinde müzakerelerde bir söz hakkı yok ancak Banka’nın danışmanlık görevi yapabileceği geçtiğimiz haftalarda belirtilmişti. Hükümetin duruşu ise AB’den hızlı ve sert bir ayrılış. Ancak ticari anlaşmaların oldukça kompleks ve uzun bir süreç olması nedenyile, bazı Brexit yanlısı taraflar dahi daha yumuşak bir geçiş savunuyor. Şu an için hükümetin AB’den çıkış için Mart 2017’de 50. Maddeyi tetikleme planları da parlamento onayına bağlanmış durumda.

Kurda ise hareket gün içerisinde 1.2530 seviyesini görürken yükselen dolar ile hareket 1.24 seviyesine kadar geriledi. Satıcılı seyrin devamında 1.2350 -1.2300 seviyeleri gündeme gelebilir. Toparlanmalarda ise 1.24 seviyesinin üstünde 1.2450 – 1.2500 seviyeleri görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!