Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD27.099.png

GBPUSD

İngiltere’nin Avrupa Birliğinden çıkış kararının alınmasının ardından süreç ile ilgili gelişmeler piyasada fiyatlamaları etkilemeye devam ediyor. Theresa May ve kabinesinin herhangi bir ticari anlaşma yapmadan birlikten ayrılması anlamına gelen ‘sert – Brexit ‘ ile ilgili hazırlıklarda bulunduğu söylentileri piyasalarda yankı bulmaya başladı. İskoç siyasetçi Nicola Sturgeon birlikten ani çıkışın etkilerinin ağır olabileceğini dile getirdi.

Paritede ise teknik olarak kritik öneme sahip seviyelerde seyir devam ediyor. 1.2900 desteğini zorlayan hareketlilik gün içerisinde biraz daha toparlanma eğiliminde. Yükseliş hareketinin devamı içinse 1.3000’un üzerinde kapanışlar görmemiz gerekiyor. Bu seviyenin üzerindeki kapanışlar bizi bir sonraki önemli seviyemiz olarak 1.3070’e taşıyabilir. Geri çekilmelerde ise 1.2940 – 1.2900 aralığı kuvvetli durmaya devam ediyor. Yaşanabilecek geri çekilmeler bu seviyelerde tepki ile karşılaşabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!