Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT27.077.png

BRENT PETROL

Dünkü sert satışın ardından petrol fiyatlarında inişli çıkışlı bir görünüm takip ediyoruz. Brent petrolde yükselişlerin 45.00, düşüşlerin ise 44.15 seviyesi ile sınırlı kaldığını görüyoruz. Sert fiyat hareketine sebep olacak gelişmenin ise ABD haftalık ham petrol stokları olacağını söyleyebiliriz. 9 haftadır azalan stokların bu haftada da 2.257 milyon varil azalması bekleniyor.

Stoklardaki azalışın beklenti altında kalması ile 44.15 desteği kırılabilir. Bu seviyenin kırılması ile de 43.30 ve 43.00 seviyelerine doğru düşüş görülebilir. Yükselişlerin kalıcı olabilmesi için de öncelikle 45 doların üzerinde kalınması gerekiyor. Bu seviyenin üzerindeki hareketler Brent petrolü 45.30 ve 46.00 seviyelerine taşıyabilir.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!