Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRY27.055.png

USDTRY

Kurda alıcılı seyrin hakim olduğu bir gün geçiriyoruz. Gün içerisinde Türkiye tarafında yabancı turist girişi açıklandı. Geçen yılın aynı ayına göre yüzde 28.07’lik azalış dikkat çekiciydi. Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ise bankacılık sektörünün büyüdüğünü fakat faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle büyümenin yavaşladığını belirtti. Aydın ayrıca, Türkiye’nin tasarruf oranının az olduğunu fakat günden güne arttığını ifade etti.

Paritede sabah saatlerinde başlayan yükseliş hareketi devam ediyor. 2.9600 seviyesi yükselişin devamı açısından önemli. Yukarı yönlü geçilmesi durumunda 2.9650 ve 2.9700 seviyeleri görülebilir. Olası satış baskısında ise 2.9450 desteği kırılırsa 2.9400 ve 2.9340 seviyeleri gündeme gelecektir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!