Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD27.10.png

ALTIN

Altın fiyatlarında yükselişin hakim olduğu bir gün geçiriyoruz. Değerli metalde dün meydana gelen geri çekilme sonrasında gelen tepki alımlarıyla yaşanan yükseliş, ABD tarafında açıklanan verilerin genel anlamda beklentileri karşılayamamasıyla ivme kazandı. Ancak ABD 10 yıllık tahvil faizlerinde yukarı yönlü hareketinin devam etmesi ve dolar endeksinde düşüş görmememiz, altın fiyatlarında yükselişin sınırlı olmasına neden oluyor.

Teknik olarak 200 günlük hareketli ortalama seviyesi olan 1271 seviyesine yakın seyreden değerli metal, bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlayamadığı sürece yükselişleri sınırlı olacaktır. Kalıcılık sağlanması durumunda ise 1281 dolar direncine doğru hareket görebiliriz. Aşağı yönlü harekette ise ilk destek 1265 dolar seviyesinde bulunuyor. 1265 dolar destek seviyesinin aşılması halinde satış baskısı 1260 dolar desteğine kadar devam edebilir.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!