Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD26.099.png

GBPUSD

Piyasalar için son derece önemli bir haftaya başlangıç yaptık. Önümüzdeki günlerde İngiltere’den büyüme rakamlarının yansıra Fed Başkanlarından açıklamalar takip edilecek. Geçtiğimiz haftaki Eylül ayı toplantısından sonra açıklamalarda bulunacak komite üyelerinin söylemleri Aralık ayı faiz artırım ihtimallerini şekillendirecek. İngiltere’de ise ikinci çeyrek nihai büyüme rakamlarıyla Brexit etkilerinin ne ölçüde olduğunu takip edeceğiz. Paritede ise geçtiğimiz haftadan itibaren hüküm süren satış baskısı ağırlığını koruyor.

1.2900 seviyelerinden toparlanma çabası içerisinde olan hareketliliğin yoluna devam edebilmesi için kendini 1.3000’un üzerine atması gerekiyor. Hareketin devamında ise gözler 1.3040’in üzerindeki kapanışlarda olacak. Satış baskısının yeniden ağırlaşması halinde ise 1.2900’un altında 1.2850 ve 1.2800 seviyeleri takibimizde kalmaya devam edecek.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!