Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD26.055.png

GBPUSD

Paritede üç gündür süren yükseliş hareketi yerini bugün yatay bir seyire bıraktı. Gün içerisinde İngiltere tarafında 2016 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları açıklandı.  Bu yılın ilk çeyreğinde piyasa beklentileri ile paralel olarak yüzde 0.4’lük büyüme kaydedildi. Rakam yıllık bazda ise yüzde 2.1 olan beklentinin altında yüzde 2 seviyesinde gerçekleşti. ABD tarafında ise dayanıklı mal siparişleri takibimizdeydi. Ulaşım dışı dayanıklı mal siparişleri beklentileri hafif üzerinde yüzde 0.4 artarken, dayanıklı mal siparişleri yüzde 0.5’lik piyasa beklentilerinin çok üzerinde yüzde 3.4 artış kaydetti.

Paritenin 1.4700 üzerindeki seyri devam ediyor. Bu seviyenin üzierinde kalınması dahilinde günün kalanında 1.4760 seviyelerine doğru yükseliş hareketi takip edilebilir. 1.4760’ın üzerinde ise 1.4800 dikkate almamız gereken diğer önemli seviye. Geri çekilmelerde 1.4660 ve 1.4600 önemli destekler. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!