Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD25.077.png

GBPUSD

Hafta sonu gerçekleştirilen G20 zirvesinin ana gündem maddesi Brexit’di. G20 ülkeleri maliye bakanları ve merkez bankası başkanlarının katıldığı toplantının ardından konuşan İngiltere yeni Maliye Bakanı Philip Hammond, İngiltere’nin Avrupa ile gelecekteki ilişkisi konusunda bir vizyon oluşturduğunda Brexit olarak nitelenen AB'den ayrılma konusundaki belirsizliğin azalacağını söyledi. Toplantı sonrası yayımlanan bildirgede, Brexit’in istenilenden daha zayıf büyüyen küresel ekonomide belirsizliği artırdı ifadesi yer aldı.

Teknik olarak ise paritede kısa vadede yönü belirleyecek olan seviye 1.3100. Bu seviyenin aşağı yönlü geçilmesi durumunda 1.3070 ve 1.3030 seviyeleri takip edilebilir. Yükselişlerde ise 1.3150’nin üzerinde kalıcılık sağlanırsa hareket 1.3200 seviyesine doğru devam edebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!