Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD25.077.png

EURUSD

Paritede yeni haftaya da 1.10 seviyesinin altındaki ağırlaşan satış baskısı ile başlangıç yaptık. Her ne kadar toparlanma hareketi zaman zaman kendini göstermeye çalışsa da şuan için bu isteğin biraz daha cılız kaldığını ifade edebiliriz. 1.0960 – 1.0950 aralığının tepki alımlarıyla karşılaşabileceğimiz önemli bir seviyeye denk gelmesi paritedeki düşüşleri sınırlandırıyor. Çarşamba gecesi açıklanacak olan FOMC toplantı kararlarıyla birlikte hareketliliğin hızlanabileceği paritede 1.0960’ın altında 1.0920 ve 1.0900 seviyeleri hayli önemli.

Brexit’in ardından dönüşün geldiği bu seviyelerden benzer senaryolar hayat bulabilir. Yükselişin devam etmesi halinde ise 1.1020 ve 1.1050 seviyeleri kısa vadeli hedefler olarak gözüküyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!