Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD25.077.png

ALTIN

Altın yeni haftaya da satıcılı bir başlangıç yapmış durumda. Hisse senedi piyasalarındaki rallinin devam etmesi, doların güçlü duruşu ve merkez bankalarından teşvik beklentileri güvenli liman niteliğindeki varlıklara olan talebin azalmasına neden oluyor. Azalan talep ile birlikte altın fiyatlarındaki aşağı yönlü seyrin devam ettiğini görüyoruz. Bugün yaşanan geri çekilmeyle birlikte 1313 dolar desteğini test eden değerli metalde, bu seviyenin altına geçilmesi durumunda kritik 1305 dolar desteğinin test edildiğini görebiliriz. 1305’in altında kalıcılık sağlanması durumunda ise satışlar hız kazanabilir ve 1300 doların altına hareket görebiliriz.

Olası toparlanmalarda ise ilk direnç 1320 dolar seviyesinde bulunuyor. 1320’nin aşılması durumunda ise yükseliş bir sonraki direnç olan 1327 dolar seviyesine kadar devam edebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!