Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT.25.01.png

BRENT PETROL

Petrol fiyatlarında hafta boyunca devam eden yatay seyrin korunduğunu görüyoruz. OPEC ve OPEC dışı üreticilerin üretim kesintisi anlaşmasına bağlılıklarını göstermeye devam etmesi sebebiyle varil fiyatında kayıpların sınırlı kaldığını görüyoruz. Yükselişler ise ABD tarafında üretimin yakın dönemde hızlanacağı beklentisi ile zayıf seyrediyor. Bugün ABD tarafında haftalık ham petrol stokları takip edilecek. Geçen hafta 2.34 milyon varil artan stokların bu hafta 2.81 milyon varil artması bekleniyor. Ayrıca açıklanacak akaryakıt verileri de fiyatlamalara etki edebilir.

Teknik olarak ise 54.30-54.00 aralığının Brent petrol için son derece önemli olduğunu söyleyebiliriz. Hareketlilik buranın altına sarkarsa satıcılı seyir hız kazanabilir ve 53.50-53.00-52.80 seviyeleri görülebilir. Toparlanmalarda ise 55.30 aşılırsa 55.60 ve 56.00 seviyeleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!