Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD24.088.png

GBPUSD

Paritede alıcılı seyrin hakim olduğu bir gün geçiriyoruz. Dün 1.3200 direncini uzun süre test eden parite, bugün bu seviyenin üzerinde fiyatlanıyor. Bugün İngiltere tarafından fiyatlama yaratacak veri akışı yaşanmazken gözler, Cuma gününe çevrildi. Haftanın son işlem gününde hem İngiltere hem de ABD büyüme rakamları açıklanacak. Ardından Jackson Hole Sempozyumu sonrası Fed Başkanı Janet Yellen’ın açıklamaları takip edilecek. Yellen’ın faiz artırım zamanlaması konusunda piyasalara net mesajlar vermesi, hareketli olan günü daha da hareketlendirecektir.

Teknik olarak ise yükseliş hareketinin devam edebilmesi için 1.3250 direncinin aşılması gerekiyor. Buranın üzerinde se 1.3300 ve 1.3340 seviyeleri direnç olarak takip edilebilir. Satış baskısının hacmini artırabilmesi için ise öncelikle 1.3200’nin aşağı yönlü geçilmesi gerekiyor. Hareketin devamında 1.3170 ve 1.3140 seviyeleri görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!