Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD24.055.png

EURUSD

Paritede satış ağırlıklı bir gün geçiriyoruz. Güne Almanya büyüme rakamları ile başladık. Almanya ekonomisi 2016 yılın ilk çeyreğinde yüzde 1.6’lık piyasa beklentisinin altında yüzde 1.3’lük büyüme gösterdi. Açıklanan rakam son iki yılın en hzılı çeyreklik büyümesi olarak kayıtlara geçti. ECB tarafında ise Finansal İstikrarı Gözden Geçirme raporu takip edildi. Raporda gelecek 2 yıl için 4 ana risk kaynağı bulunduğu, bu risk kaynaklarının finans sektöründe zayıf karlılık, piyasalarda volatilite, aşırı borç yükü ve büyüyen gölge bankacılık sektörü olduğu belirtildi. ABD tarafında ise San Francisco Fed Başkanı John Williams, FOMC toplantısına kadar verilerin izleneceğini, gerek duyulması halinde her zaman faiz indirme seçeneklerinin bulunduğunu söyledi.

Sabah saatlerinde 1.1200 desteğini kıran paritede satış hareketi devam ediyor. Trend desteğini de oluşturan 1.1150 seviyesi geçilirse 1.1100’e doğru düşüş görebiliriz. Toparlanmalarda ise 1.1180 ve 1.1200 önemli seviyeler.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!