Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD24.11.png

ALTIN

Dün iyi gelen ABD verileriyle birlikte sert satışların geldiği değerli metalde, bugün de aşağı yönlü hareket devam ediyor. Gün içerisinde ABD’de şükran günü olması sebebiyle altın fiyatlarında hareketliliğe yol açabilecek herhangi bir veri bulunmazken, ABD’nin yeni başkanı Donald Trump’tan ulusal birlik vurgulu bir şükran günü konuşması geldi. Trump’ın tansiyonu düşürücü birlik mesajları vermeye devam etmesi risk iştahını artırması nedeniyle, bunun altın fiyatlarına olumsuz yansıdığını görüyoruz.

Teknik olarak baktığımızda 1181 dolar destek seviyesine yakın seyreden değerli metalde bu seviyenin aşılmasıyla birlikte 1172 dolar desteğine geri çekilme görebiliriz. Mevcut duruma baktığımızda yukarı yönlü hareketlerin sınırlı kalmasını bekliyoruz. Sınırlı yükselişlerde takip etmemiz gereken direnç seviyeleri 1191 ve 1202 dolar olarak karşımıza çıkıyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!