Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD23.099.png

GBPUSD

İngiltere Merkez Bankası Para Politika Kurulu Üyesi Kristin Forbes son ekonomik göstergeleri göz önünde bulundurarak İngiltere ekonomisinin geçen ay ki tahmininden daha hızlı büyüyeceğini ifade etti. Forbes geçtiğimiz ay Brexit etkisinin ülke ekonomisine sınırlı etkisinin olduğunu belirtmişti. Boston Fed Başkanı Eric Rosengren ise faiz artırmamanın ekonomide önemli dengesizlikleri beraberinde getirdiğini ifade etti. Eylül ayı FOMC toplantısında oyunu faiz artırımından yana kullanan Rosengren şahin tavrını korumaya devam ediyor. Paritede ise sert satışlar gündeme geldi. Brexit’in ardından sıkışan hareketlilikte şu anlık kırılma yaşanmazken hareketlilik kritik seviyelerde seyretmeye devam ediyor.

1.2900 seviyesi geçilecek olursa düşüşün bir sonraki durağı 1.2850 olarak gözükmekte. Üçgen içerisindeki fiyatlama devam eder ve paritede toparlanma görecek olursak hareketlilik ilk olarak 1.3000’un üzerinde kalma niyetinde olacaktır. 1.3070’in üzerindeki kapanışlar yükseliş hareketinin devamlılığını sağlayabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!