Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD23.099.png

EURUSD

Euro Bölgesi’nde bugün PMI rakamları takip edildi. Açıklanan öncü rakamlara göre imalat PMI 52.6 ile beklentilerin üzerinde gelen tek veri oldu. Hizmet PMI 52.1 ile beklentilerin altında kalırken bileşik PMI 52.6 ile son 20 ayın en düşük seviyesine indi. Öte yandan Avrupa MB üyesi Francois Villeroy, Banka faiz oranlarının büyük olasılıkla dip seviyelere yakın olduklarını, ancak faizin uzun bir süre için düşük kalacağını ve getiri eğrisinin oldukça yatay olacağını söyledi. Villeroy, negatif faizin para politikası adına faydalı olduğunu fakat negatif faizlerin de limiti olduğunu ifade etti.

Teknik olarak ise paritenin 1.1200’nin üzerinde kalma mücadelesi verdiğini görüyoruz. Hareketlilik bu seviyenin altında devam ederse 1.1170-1.1150-1.1130 seviyeleri görülebilir. 1.1200’nin üzerinde kalınması halinde ise 1.1230 ve 1.1250 seviyeleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!