Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD23.088.png

GBPUSD

Avrupa’nın en güçlü üç ekonomisi olan Almanya, Fransa ve İtalya liderleri, İngiltere’nin ayrılık kararına saygılı olduklarını fakat kalan Avrupa Birliği üyeleri ile güvenli ve refah artıran birliktelik ile Avrupa’nın yoluna devam etmesi gerektiğini belirtti. Çıkış müzakerelerinin başlamaması iki taraf için de belirsizlik yaratmaya devam ediyor. Referandumun hemen sonrasında AB ülkeleri müzakerelere hemen başlanması yönünde çağrı yaparken, İngiltere tarafı çıkış için aceleci davranmayıp, 2017 yılı ortalarında ayrılık görüşmelerine başlayacağını açıkladı.

Teknik olarak ise, sert yükseliş ile 1.3200 seviyesinin üzerine çıkan parite kalıcılık sağlayamayarak geri çekilse de bu seviyeyi tekrar test etmeye hazırlanıyor. 1.3200’nin üzerinde kalınması durumunda 1.3240 ve 1.3270 seviyeleri gündeme gelebilir. Geri çekilmelerde ise 1.3160 desteği kırılırsa düşüş, 1.3130 ve 1.3100 seviyelerine kadar devam edebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!