Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT23.088.png

BRENT PETROL

Petrol fiyatlarındaki düşüş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Bugün Morgan Stanley ve Goldman Sachs’tan petrol piyasası adına olumsuz raporlar yayımlandı. Morgan Stanley’den yapılan açıklamada, pazar payı için savaşmaya devam eden OPEC ülkelerinin üretimi sınırlandırmak üzere anlaşmaya varmasının hala çok düşük bir ihtimal olduğunu belirtildi. Goldman Sachs ise OPEC üreticilerinin önümüzdeki ay petrol üretimini dondurma yönünde bir karar almasının karara katılmayan diğer üreticilerin lehine olacağını bildirdi. Raporda genel olarak, fiyatları artıracak çözümlerin maliyetler sebebiyle üretimi daralan üreticilerin tekrardan oyuna girmesini ve petroldeki yükselişin yine arz fazlası ile son bulacağı belirtiliyor.

Teknik olarak ise düşüşlerin hızlanabilmesi için ilk etapta 48.60 desteğinin kırılması gerekiyor. Bu seviyenin aşağı yönlü geçilmesi ile 48.30 ve 48.00 seviyeleri görülebilir. Alıcıların tekrar devreye girebilmesi için ise 49 doların üzerinde kapanışlar görmemiz gerekiyor. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!