Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSD23.088.png

ALTIN

Altın fiyatları iki günlük düşüşün ardından bugün toparlanıyor. Hafta sonu konuşan Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer’ın yapmış olduğu açıklamalarda 2016 yılı içerisinde faiz artırımına gidilebileceğine yönelik söylemler altın fiyatlarının geri çekilmesine neden olmuştu. Gözler ise Cuma günü Fed Başkanı Janet Yellen’ın yapacağı açıklamalara çevrilmiş durumda. Fed Başkanının yapacağı açıklamalar altının fiyatlamasında oldukça etkili olabilir.

Teknik olarak ise bugünkü yükselişin devamında 1347 dolar seviyesinin aşılması oldukça önemli. 1347’nin üzerindeki fiyatlamalar yükselişin 1355 dolara kadar devam etmesine neden olabilir. Olası geri çekilmelerde ise ilk destek 1335 dolar seviyesinde bulunuyor. 1335’in aşılması durumunda geri çekilme 1330 dolara kadar devam edebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!