Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD23.066.png

EURUSD

Geçtiğimiz FOMC toplantısı ile birlikte sıfırlanan faiz artırım ihtimalleri paritedeki ilk yükseliş isteğini de beraberinde getirmişti. Brexit ihtimallerini değerlendirmeye alan piyasalar hareketlilikteki yükselişi sınırlar nitelikte oldu. Referandum sürecinde baskı altında olan euro yeni güne biraz daha rahat bir başlangıç yaptı. Açıklanan anketler ile birlikte 1.1400 seviyelerini zorlayan paritede ilk hedef 1.1450’nin üzerine çıkılması olacak. Hareketin devamında ise takip edeceğimiz ilk direnç 1.1540’da yer alıyor. Eğer parite yeni güne bu seviyelere yakın bir başlangıç yaparsa geçtiğimiz dönem zirvesi olan 1.1620 seviyesi test edilebilir.

Çıkışın gerçekleşmesi halinde ise piyasalar tabiri caizse çılgına dönecektir. 1.1200’yi hızlıca geçeceğine inandığımız paritede düşüş 1.1100’e kadar devam edecektir. Hareketin devam etmesi halinde ise yeni haftaya 1.10 seviyesinin altında başlangıç yapabiliriz. Anketlerde AB yanlılarının önde olduğu açık. Piyasa beklentisi de çıkışın gerçekleşmeyeceği yönünde. Piyasalarda oluşan sakinliği şimdilik bu gelişmelere bağlayabiliriz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!