Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD23.055.png

GBPUSD

İngiltere’nin AB referandumuna tam olarak 1 ay kaldı. Olası bir ayrılık durumunda ise karşılaşılabilecek sonuçlar hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. AB Komisyonu Üyesi Jonathan Hill, İngiltere'nin AB'den ve ortak pazardan ayrılma kararı alması halinde ticari anlaşmaların iptal olacağını ve bu durumun İngiltere ekonomisine, istihdama ve büyümeye zarar vereceğini belirtti. İngiltere Maliye Bakanı George Osborne ise, AB’den ayrılma kararı alınması halinde gelecek 2 yılda en az 500 bin istihdam kaybı olacağını ve çalışan gelirlerinde azalma görülebileceğini kaydetti. Osborne ayrıca, ayrılık yönünde bir karar çıkması halinde ekonominin 1 yıl sürecek bir resesyona girilebileceğini söyledi.

1.4450 seviyesine kadar gerileyen parite gelen tepki alımları ile yönünü tekrar yukarı çevirdi. 1.4500 hareketin devamlılığı açısından önemli olacaktır. Yukarı yönlü aşılması durumunda 1.4550 direnci tekrar test edilebilir. Geri çekilmelerde ise 1.4450 geçilirse 1.4430 ve 1.4400 seviyeleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!