Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT23.12.png

BRENT PETROL

Petrol fiyatlarında satış baskısının hakim olduğu bir günü geride bırakıyoruz. Gün içerisinde ise önemli açıklamaların geldiğini gördük. Rusya Devlet Başkanı Putin yaptığı açıklamada global petrol fiyatlarını desteklemek amacıyla, Rusya’nın ham petrol üretimini düşüreceğini ve OPEC ile işbirliği yapacağını belirtti. Kuveyt Petrol Bakanı Al-Marzouq ise petrol üretimini azaltma anlaşmasına uyumu izlemekle sorumlu OPEC komitesinin Ocak ayının ilk yarısında toplanabileceğini söyledi.

Teknik olarak baktığımızda bugün yaşanan geri çekilmeye rağmen yükseliş trendi içerisindeki hareketin devam ettiğini görüyoruz. Bu geri çekilme 53,30 desteği aşılmadığı sürece yeni yükselişlere zemin hazırlayabilir. Bu yükselişlerde ise 55,30 ve 56,00 dolar direnç seviyeleri takip edilmesi gereken önemli seviyeler.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!