Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSD22.099.png

GBPUSD

İngiltere Merkez Bankası Finans Politikası Komitesi 20 Eylül toplantı tutanaklarını yayınladı. Tutanaklarda Brexit’in ardından finansal volatilitenin atlatıldığı ifade edilirken ülke ekonomisinin hala belirsizlik ve ekonomik değişkenliklerle devam edecek bir süreç ile karşı karşıya olduğu belirtildi. Ayrıca raporda borçlanma maliyetleri ile ilgili risklerin yükselebileceği de belirtilmiş. Öte yandan İngiltere MB üyesi Kristin Forbes, Haziran ayında yapılan AB referandumu sonrasında İngiltere ekonomisine yardım için faiz oranında daha fazla indirime gidilmesine ihtiyaç olmadığını söyledi. Sanılandan güvercin bir tutum sergileyen Yellen ile birlikte paritede yeni bir yükseliş hareketi hayat buldu.

1.3100 seviyesinin üzerindeki kapanışlar bizi 1.3140-1.3170 bandına doğru taşıyabilir. Hareketin devamında ise gözler 1.3200 seviyesinde olacak. Geri çekilmelerde ise 1.3060 ve 1.3000 seviyeleri bizler için kritik öneme sahip olacak.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!