Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSD22.099.png

EURUSD

Dün Fed’in faizleri sabit tutması ve Başkan Yellen’ın da faiz artırımına yönelik net bir mesaj vermemesinin etkisiyle parite bugünü alıcılı geçiriyor. Bugün Avrupa MB açıkladığı ekonomik bülten ile küresel büyümeye yönelik önemli uyarılarda bulundu. Bültende küresel ekonomik büyümenin gelecek yıl hızlanmasının beklendiği fakat Çin gibi gelişmekte olan ekonomilerden ve İngiltere’nin AB’den çıkışından kaynaklanan riskler bulunduğu belirtildi. Ayrıca ABD’de beklenen toparlanmaya rağmen küresel büyümenin hem aşamalı hem de belirsizliklere açık olacağı bildirildi. ABD tarafında ise haftalık işsizlik haklarından yararlanma başvuruları 262 binlik beklentinin altında 252 bin kişi olarak açıklandı.

Teknik olarak 1.1200’nin üzerine yerleşen paritede yükseliş devam ediyor. 1.1260 direnci hareketin devamlılığı açısından son derece önemli. Buranın üzerinde kalıcılık sağlanırsa 1.1285 ve 1.1300 seviyeleri görülebilir. Geri çekilmelerde ise 1.1230 desteği kırılırsa 1.1200 seviyesi test edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!