Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENT220716.png

BRENT PETROL

Brent petrol bugün kararsız bir seyri izliyor. Çarşamba günü açıklanan ham petrol stoklarının beklentilerin üzerinde azalmasıyla yükselişe geçen ham petrol dün bu kazançlarını vererek satıcılı bir gün geçirmişti. Bugün ise yön bulma arayışını devam ediyor. Akşam saatlerinde ABD’den açıklanacak Baker Hughes sondaj kuyusu sayısındaki değişim petrolde hareketliliğin artmasına neden olabilir.

Teknik olarak baktığımızda yılbaşında başlayan yükseliş trendinin altında fiyatlanan petrolde satış baskısının bir süre daha devam ettiğini görebilir. Özellikle 46,00 seviyesinin altında kalıcılık sağlanması durumunda geri çekilme önce 45,40 ardından ise 44,80’e kadar sürebilir. Toparlanmalarda ise ilk direnç seviyesi 46,50 seviyesinde bulunuyor. Bu seviyenin aşılması halinde brent petrolün bir sonraki durağı 47,20 direnci olabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!